Kompleksa īres cena (piektdiena vai sestdiena) 

2024./25. gada sezona


Vasaras sezona:

 Maijs  - 3900 EUR, darba dienās (P.-C.) 3600 EUR 
  Jūnijs3900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3600 EUR
Jūlijs 4400 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3900 EUR
 Augusts4400 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3900 EUR
 Septembris3900 EUR, darba dienās (P.-C.) – 3600 EUR

Viesu nams kāzu svinībām pieejams visu gadu, cenas citos mēnešos pēc pieprasījuma!

Cenrādis nav spēkā valstī noteikto, oficiālo brīvdienu datumos.

Avansa maksājums, veicot rezervāciju - 50% apmērā no kompleksa īres. Avansa maksājumu iespējams dalīt 2 daļās.

Kompleksa īres cenā iekļauts :

· Telpu un teritorijas īre

· Nakšņošana līdz 100 personām

· Stiklota veranda ezera krastā līdz 100 viesiem

· Apaļie galdi, balti krēsli

· Balti vai pelēki galdauti, auduma salvetes, galda brunči

· Laivu izmantošana

Iebraukšana svinību dienā no plkst.16.00, izbraukšana otrā dienā līdz plkst.12.00.

Ja svinības ir kādā dienā no pirmdienas līdz piektdienai - otrā dienā iespējams pagarināt uzturēšanos mazajā svinību mājā līdz plkst.15.00

Ja svinības ir sestdienā – otrā dienā īri iespējams pagarināt neierobežoti, iepriekš saskaņojot.

· Piemaksa par īres pagarināšanu un servisa pakalpojumiem– 200 EUR/ stundā

· Ceremonijas vietas izmantošana/krēslu īre - 100 EUR / ceremonija pļavā pie viesu nama, 150 EUR /ceremonija kalnā

· Dekoratīvo spuldzīšu virteņu īre ar uzstādīšanu – 170 EUR

· Ugunskura vietas sagatavošana (mičošanai) - 30 EUR

· Apkalpošana - 9,00 EUR /no personas/ svinību dienā, 4,00 EUR no personas otrā dienā līdz plkst.12

· Korķa nauda - 8,00 EUR/ no personas/svinību dienā

· Tehniskā personāla ēdināšana ( mūziķi, fotogrāfs) - 25 EUR no personas

Ēdināšanas piedāvājums

Ēdināšanas cenas 2023. /2024.gada sezonai norādītas orientējoši un tiks precizētas, paredzamais cenu pieaugums ir 10-20% robežās.

Visas ēdienkartes ir maināmas un pielāgojamas Jūsu vēlmēm

Sagaidīšanas uzkodas - 2,50  EUR /gb

(iesakam izvēlēties 5-6 uzkodas uz personu)

· Kanapē ar cāļa filejas gabaliņiem teriyaki mērcē

· Sāļais cepums ar Camembert sieru un augļu čatniju

· Kanapē ar vistas gaļas pastēti un sarkano sīpolu džemu

· Parmas šķiņķis ar meloni

· Crostini ar parmas šķiņķi

· Rudzu maizes kanapē ar matje siļķi un biešu krēmu

· Tomātu salsas brusketa ar bazilika pesto un mocarellas siera bumbām


Sagaidīšanas uzkodas - 3,00  EUR /gb

· Tīģergarneles kraukšķīgajā kataifi mīklā ar saldskābo mērci

· Kartupeļu  pankūciņa ar mazsālītu lasi un mārrutku krēmu

· Kanapē ar pīles fileju un sarkanvīnā marinētu bumbieri

· Kūpināta sviesta zivs ar valriekstu krēmu un jūras zāli

· Brusketa ar kazas siera krēmu un grilētu teļa gaļu

Kafija un tēja pie viesu sagaidīšanas - 3.50 EUR/pers (neierobežoti)


Ēdienkarte Nr.1/2023

Starteri

Viens veids visiem viesiem

Cēzara salāti ar bekonu
8.50
Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgo sinepju mērci
7.50

Cāļa buljonzupa
7.00
Ķirbju krēmzupa
7.00

Pamatēdieni

Viena izvēle visiem viesiem vai iepriekš pasūtītas vairākas izvēles

Lēni gatavoti liellopa vaigi, iesala aizdarā, pasniegti ar rozmarīna – ķiploku sviestā ceptu kartupeli un tvaicētiem dārzeņiem

18.20

Zaļumu sviestā cepta mencas fileja ar baltvīna mērci, ratatouille un tvaicētiem rīsiem

21.40

Zandarta fileja ar melno rīsu tapenādi, citronu- medus želeju,zaļo zirnīšu biezeni un baltvīna mērci

23.60

Kukurūzas cālis ar pastinaka biezeni un tvaicētiem dārzeņiem

21.20

Cukīni – baklažānu kārtojums ar krēmsiera uzpūteni un siltajiem tomātu salātiem

12.00

Grubotto ar saulē kaltētu tomātu pesto un Parmesan sieru

10.70

Aukstās uzkodas
35.00 no personas

Vācu kartupeļu salāti

Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci

Liellopa gaļas salāti

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Biešu – degvīna marinādē sālīta laša fileja

Marinēta siļķes fileja ar sarkanajiem sīpoliem

Kūpinātu zivju izlase

Vitello Tonnato

Kūpināta vista

Cūkgaļas BBQ bumbiņas

Ķirbju un rikotas tarte ar rukolas salātiem

Sieru izlase

Svaigu dārzeņu izlase ar mērcīti

Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde


Ēdienkarte Nr.2/2023
55.00 no personas

Starteri
Viens veids visiem viesiem

Liellopa buljonzupa

Paprikas un tomātu biezzupa

Burkānu - koriandra krēmzupa

Pamatēdiens

Visi veidi, servēšana vai nu traukos uz galdiem vai porcionēšana no paplātēm

Lēni gatavota cūkgaļas pavēdere, medus-sinepju mērcē
Vistas balotīne ar čedaras sieru un bekonu
Garšaugu sviestā cepts asaris
Rozmarīna – ķiploku sviestā cepti kartupeļi
Tvaicēti dārzeņi
Gruboto
Sezonas dārzeņu salāti, vinegreta aizdarā
Baltvīna mērce
Tumšā buljonmērce

Aukstās uzkodas

Pastas salāti ar rukolu un kūpinātu vistu

Lapu salāti ar ceptām saknēm, kvinoju un krēmīgu sinepju mērci

Cepeša salāti

Salāti ar lasi, sparģeļiem un kartupeļiem

Bietēs un degvīnā sālīta laša fileja, marinēta siļķes fileja, kūpināta skumbrija, auksti kūpināta sviesta zivs ar citrusu un valriekstiem
Kūpināta vista, gaļas bumbiņas BBQ mērcē, liellopa gaļas rostbifs, vītināta cūkgaļa, sīpolu marmelāde, saulē kaltētu tomātu ievārījums
Sieru izlase
Dārzeņu un marinējumu plate
Pašcepta maize, sviests
Avota ūdens, kafija, tēja, piens, cukurs
Ogu limonāde

Deserti
6.00 /deserts

Šokolādes braunijs ar popkornu un karameļu mērci

Sorbetu trio

Bezē ar putotu krējumu un svaigām ogām


Silto ēdienu piedāvājums, kurus iespējams papildināt vai aizstāt

Banketa ēdienkartē nr. 2 un aukstā galda piedāvājums, kuru iespējams

papildināt abu ēdienkaršu aukstā galda pozīcijās.

Grilēts lasis

Zandarta fileja

Liellopa vaigi

Cūkgaļas cepetis

Vistas gaļas balotīne pildīta ar Mocarella sieru un saulē kaltētiem tomātiem

Rasols 

Grieķu salāti

Biešu salāti ar kazas sieru

Cēzara salāti ar tīģergarnelēm

Jaukto lapu salāti ar gailenēm

Mocarellas, tomātu un grilētu cukini kārtojums

Garšaugos marinētas tīģergarneles

Laša tartars

Kūpināts lasis


Brokastu ēdienkarte


1.     Cepta ola, šķiņķis, siers, maize, sviests, biezpiens, tomāti, gurķi, kafija, tēja, piens, cukurs - 11.00

2.     Soļanka, citrons, olīvas, krējums, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs - 11.00

3.     Omlete, desiņas, maize, sviests, gurķi, tomāti, kafija, tēja, piens, cukurs  - 11.00

4.     Bufetes veida brokastis – 16.00

· Ceptas olas

· Bekons

· Tomāti/ gurķi

· Siers

· Šķiņķis

· Biezpiens ar zaļumiem

· Maize, sviests

· Brokastu pārslas

· Piens, jogurtu izlase

· Plānās pankūkas ar ievārījumu

· Kafija, tēja, piens, cukuru